Kismama fotózás

 

Az egyik legizgalmasabb feladatom, amikor megörökíthetem a várakozás örömét, azt a belsőséges és meghitt kapcsolatot mely egy kismama és a benne növekvő pici élet között van.

Megtehetjük ezt saját stúdiómban Bonyhádon, vagy szabadtéren, esetleg valamely budapesti fotóstúdióban is. Mindemellett pedig ha az otthon nyugalmára vágysz, akkor készíthetünk lifestyle sorozatot is az otthonotokban. Bármely esetben igénybe veheted a varrónő által tervezett és kimondottan ezekre az alkalmakra kivitelezett kismama ruháimat, de ha van kedvenc ruhadarabod, akkor azt is elhozhatod magaddal. A kismama fotózást a 28.-32. hét közé érdemes időzítenünk, fontos, hogy jól látszódjon a pocakod, de még jól érezd magad, és hogy ez biztosan így legyen sminkes és fodrász is rendelkezésedre áll a stúdió fotózások alkalmával.

A legtöbb kismama életében először jár fotózáson, ne izgulj, igyekszem ellátni tanácsokkal és a beállításokban is segítek, nem kell profi modellnek lenned, hogy csodás képek készülhessenek Rólad és gömbölyödő pocakodról, valamint hamarosan megalakuló családotokról.

Galéria